Culture Starter

“Ostanite na pravom putu i rastite zdravo”

Na samom početku ste svog puta kao organizacija. Ili ste rasli i narasli, a niste stigli da se bavite kulturom organizacije. Mi smo tu da vas podržimo kroz CULTURE STARTER program koji vam pomaže da saznate šta je svrha vaše organizacije, misija i vizija. Kroz program vam pomažemo u prepoznavanju vaših core vrednosti i uspostavljanju procedura i praksi koje će te vrednosti podržati. CULTURE STARTER program prilagođavamo vašim potrebama. Nama je važno da kroz njega omogućimo našim klijentima da spoznaju ko su, ostanu na pravom putu i šire svoj tim na pravim osnovama. Neka vaša kultura bude vaš saveznik od samog starta!


Profil našeg klijenta kroz priču - Prepoznajte se

Andrej I Petar su prijatelji sa studija i uortačili su se pre nepune dve godine. Njihova mala ekipa broji desetak programera. Ljudi su dolazili po preporuci. Poneko je i zalutao, pa posle nekog vremena “otpao” iz priče. Sve je više posla i došlo je vreme za rast. Ali nad glavama osnivača visi pitanje ko će se pridružiti timu. Ne žele namćore. Ljude koji će raditi samo zbog novca. Žele ekipu kojoj nije teško da prati brz tempo na tržištu, koja uči i “grize” za posao. No, nemaju pojma kako to da iskomuniciraju i učine njihove vrednosti jasnim, a kulturu prepoznatljivom. Kako da zdravo rastu?

U Sanjinoj firmi se nisu stigli praktično baviti kulturom. Dok su vredno radili, očas posla su narasli na 60 ljudi. Danas je jasno da bi kompaniji dobro došlo nekakvo ogledalo. Da spozna ko je. Šta je ono što je vodilo razvoj i koje vrednosti su izgradile organizaciju. I kuda dalje. Sada ima vremena za bazično bavljenje organizacionom kulturom. Direktor i HR su shvatili da im treba pomoć u definisanju misije, vizije, vrednosti i određivanju načina kako će se komunicirati. Tu je svet to, “na vrh jezika”, ali Neko sa strane, profesionalan i dobronameran će dobro doći kao pomoć u tom poslu. Takve stvari se ne rade svaki dan i zato ih treba pošteno uraditi.


Pravo je vreme za CULTURE STARTER i partnerstvo sa CULTURE IMPACT timom.