Vesti

Online workshop-ovi i vebinari u aprilu!

Dajana Dulić  \  Mar Tue, 20

Kako ste ovih dana? Jeste li stigli da uđete u novi ritam i upoznate čari online učenja?

Tim Centra Culture Impact se uigrao i rešili smo da nastavimo sa kreiranjem edukacija koje će pomoći culture management profesionalcima, ljudima u HR-u i menadžmentu kompanija da unaprede svoje organizacije i u ovim teškim danima. Kvalitet naše ponude je isti, a jedina novina u odnosu na ono što smo do sada kreirali za vas je online momenat.

Nakon besplatnog vebinara "Misija, vizija i vrednosti u doba korone" spremamo vam još jedan besplatan vebinar u aprilu. Reč je o vebinaru "Kako graditi kulturu brige i podrške", koji će se održati 27. aprila. Na njemu ćete imati prilike da čujete tri izvanredne dame - stručnjaka u razvoju ljudi i organizacione kulture kakva nam treba ovih dana. Više informacija - uskoro!

Takođe, tu su dve prilike da online steknete znanje i prodiskutujete teme od značaja za vašu organizacijsku kulturu u vidu online workshop-ova.

Prvi online workshop je "(Re)definisanje vrednosti organizacije: u redovnom poslovanju i vreme pandemije", koji će se održati u sredu, 15. aprila 2020., u terminu od 13 h do 15.30 h. Na ovoj radionici naučićete zašto je važno da definišete, a u nekim situacijama i redefinišete organizacijske vrednosti. Takođe ćete dobiti recept kako da dođete do core vrednosti organizacije i kako da ih definišete u "redovno" vreme (koje nije tako daleko), a kako da to učinite online, ako je potrebno u vreme pandemije. Znamo da je puno vas u procesu definisanja organizacijskih vrednosti, a ovo će biti odlična prilika da preispitate da li ste na pravom putu.

Drugi online workshop u aprilu je "Izgradnja kulture poverenja: kako povećati Trust faktor kompanije", koji će se održati u sredu, 29. aprila 2020., u terminu od 13 do 15.30 h. Na ovoj radionici polaznici uče koje konkretne intervencije doprinose rastu trust faktora organizacije i koja je konkretna dobit od toga, posebno u vreme krize. Takođe će biti reči o ograničenjima koje nose određene organizacijske kulture, kao i zbog čega neke organizacije ne uspevaju da prevaziđu problem niskog stepena poverenja unutar timova, kao i u relaciji sa klijentima/ potrošačima.

Autorka i realizatorka oba online workshop-a je Dr Dragana Mitrić - Aćimović, CEO i Senior Culture Consultant Centra Culture Impact. Rad se odvija preko aplikacije Zoom, a broj mesta na obe edukacije je ograničen na 30 kako bi imali zadovoljavajući kvalitet rada i učešća svih prijavljenih.

Cena učešća u svakoj edukaciji je 25 eura (u dinarskoj protivvrednosti, po srednjem kursu NBS na dan uplate). Za prijave do 7. aprila odobravamo popust od 20 posto, kao i u slučaju prijave osobe na oba workshopa.

Napominjemo da u slučaju da niste u prilici da izvršite plaćanje u aktuelnom momentu iz bilo kog razloga, možete pratiti naše edukacije, a platiti u narednih 90 dana. Bitno nam je da tehnički razlozi i aktuelna kriza ne budu prepreka za vaše učenje i unapređivanje vaše prakse.

Info i prijave: office@culturemanagement.rs

May the Culture be with you!